Fabrikant van kamerjassen & nachtkledij

Peignora is fabrikant van kamerjassen en nachtkledij, zoals pyjama's en slaapkleedjes, voor zowel dames et heren. Ons bedrijf is 100% Belgisch. We ontwerpen en vervaardigen comfortabele nachtkledij tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Het ontwerp, de selectie van de stoffen, de productie, stockage en verzending, alles doen we volledig in eigen beheer.
Onze merken Peignora, Peignora plus, Leon & Leonie, Moi Maman en Courtelle zijn alom vertegenwoordigd in België, Frankrijk en Nederland. Daarnaast is Peignora exclusief agent voor de Poolse en Spaanse merken Moonka Atelier, Lohe en Massana.

Peignora

Peignora

Ontdek de basiscollectie van Peignora kamerjassen voor dames en heren. Comfortabele pyjama’s en slaapkleedjes vullen de collectie aan. Peignora is een tijdloze Belgische collectie waarin kleur domineert. Ook verkrijgbaar in grote maten.

Collecties
Peignora plus

Peignora plus

Peignora Plus brengt exclusieve kamerjassen en nachtkledij voor dames en heren in kwalitatieve stoffen. In de wintercollectie zijn de alom gekende items in Punto Milano altijd goed vertegenwoordigd. Peignora Plus: als het iets meer mag zijn.

Collecties
Leon & Leonie

Leon & Leonie

Eigentijdse sleep- en nightwear voor hem en haar! Als Belgisch merk ijvert Leon & Leonie ervoor om zoveel mogelijk natuurlijke vezels in de cosy items te verwerken. Draagcomfort primeert!

Collecties
Moi Maman

Moi Maman

Deze trendy homewear voor de zwangere vrouw maakt het geven van borstvoeding makkelijk. Heerlijk om te dragen in de materniteit als bij u thuis.

Collecties
Courtelle

Courtelle

Peignora is exclusief Europees verdeler van Courtelle. Peignoirs voor dames en heren.

Collecties
Moonka Atelier

Moonka Atelier

Pools merk van moderne en klassieke nachtkledij voor dames. De stukken hebben een uniek design, zijn superieur afgewerkt en vervaardigd in hoogwaardige natuurlijke stoffen. Moonka Atelier streeft voortdurend naar perfectie. Poolse creativiteit en vakmanschap!

Collecties
Lohe

Lohe

Deze Spaanse collectie is sinds jaar en dag een gevestigde waarde in Spanje, Italië, Frankrijk en nu ook in België. Lohe is hoofdzakelijk voor dames, maar de collectie bevat ook stukken voor heren en kinderen.

Collecties
Massana

Massana

Dit Catalaanse merk brengt zowel nachtmode als een ready-to-wear collectie voor vrouwen, mannen en kinderen in een kleurrijke, trendgerichte stijl. De damesnachtkleedjes zijn voorzien van vrolijke prints, terwijl de pyjamasets jeugdig ogen en hier en daar voorzien zijn van een quote. Wat de mannen betreft, gaan klassieke strepen en ruitjes samen met een denim look en sportieve elementen.

Collecties

In de kijker

Onze nieuwste wintercollectie 2019 - 2020 is uit!
Okt 25, 2019
U kan deze nieuwe wintercollectie komen bekijken op Lingerie Pro, stand F211/F212, hal ...
Vanaf SS20 wordt Massana rechtstreeks verdeeld
Okt 10, 2019
De Catalaanse firma Massana is gevestigd in Mataro, vlakbij Barcelona. Het merk brengt zowel ...
Ontvang onze nieuwsbrief

www.peignora.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.