Het Catalaanse Massana biedt nachtmode voor vrouwen, mannen en kinderen in een kleurrijke, trendgerichte stijl. De damesnachtkleedjes zijn voorzien van vrolijke prints, terwijl de pyjamasets jeugdig ogen en hier en daar voorzien zijn van een quote. Wat de mannen betreft, gaan klassieke strepen en ruitjes samen met een denim look en sportieve elementen.

's Zomers voegt Massana ook zeer goed verkopende strandkleedjes toe aan haar collectie, dit tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Opvallend zijn de felgekleurde, glanzende bloemenprints. Deze, in combinatie met de pasvormen die geschikt zijn voor alle leeftijden, zorgen al sinds vele jaren voor recordverkopen in de winkel.

Voor het zomerseizoen 2020 zal de volledige collectie rechtstreeks verdeeld worden in gans België (Vlaanderen + Wallonië).

In Vlaanderen zal dit gebeuren door Greet Himpe en Philippe Vauterin van Peignora (de volledige nightwear voor dames en heren + strandkleedjes, zwemshorts en boxershorts), terwijl Patrick Vanvarenbergh de verdeling in Wallonië op zich neemt.

Massana Massana Massana Massana Massana Massana Massana Massana Massana Massana Massana

Ontvang onze nieuwsbrief

www.peignora.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.